26. apr. 2012

Untitled #20


Jeg ville elske at kunne gå rundt i Københavns gader iført disse lækre ting til sommer. Eftersom det er mine 'sommer musthaves' ville jeg ikke nødvendigvis bruge det på samme tid, og da der jo også er en kjole, så ville det måske virke lidt underligt? Når men i hvert fald; 1 - Jeg har gået og dagdrømt om en lækker sort/creme stibet strik til de lyse sommerafter, og denne fra A.P.C er bare perfekt i mine øjne! 2 - Disse lækre bukser fra Kokoon har jeg længe haft kig på, og jeg har flere gange set dem på udsalg, men jeg har bare ikke fået købt dem, så de må blive et af mine næste køb. 3 - Denne sorte kjole fra T by Alexander Wang, er lige hvad jeg har gået og manglet i lang tid! Jeg har slet ingen sorte kjoler! Det skal der gøres om på ligeså snart, at pengene er til det. 4 - Track støvlerne fra Acne er min udgave af de flestes Pistol besættelse, der også er fra Acne, og de må bare gerne finde vej til min garderobe snart! 5 - Sidst, men bestemt ikke det mindste ønske på musthave's-listen, er disse vidunderlige Meteor solbriller fra Acne. No words needed! Jeg håber i kunne få lidt inspiration til sommerens musthaves fra min side af! I må have en skøn aften, og tak fordi i læser med ;)
// Astrid

2 kommentarer:

  1. jeg er bidt af en gal stribe, jeg eeeelsker striber så den trøje der, måtte også meget gerne finde hjem til mig! :) Støvlerne med - så har trøjen en at følges med ;) hehe. god blog du har!

    SvarSlet
  2. Det kan jeg godt forstå, striber er jo enormt lækre, men jeg har dog ikke selv så meget stribet endnu;) Tusind tak! Jeg vil dog gøre opmærksom på, at vi er to der har bloggen:)

    // Astrid

    SvarSlet