7. apr. 2012

 Undskylder på forhånd mit tarvelige ansigt, men sådan ser jeg altså også ud en gang i mellem! Jeg vil sætte mig og se How I Met Your Mother nu. Kan i ha' det skønt! //Anna

1 kommentar:

 1. Hold da op, hvor er jeres blog kedelig! Jeres kedelige sort/hvid photobooth billeder er så uinspirerende. Kom med noget inspirerende! Kom dog med nogle spænende  indlæg som folk faktisk finder interessant at læse. 
  Drop dog jeres latterlige photobooth egotrip og jeres ønske outfits. Er jeres drømme seriøst at eje en kedelig sort balenciaga taske og en sort angora Acne knit? (get over it!) 
  Jeres blog minder jo om tusinder af andre danske sort/hvid "mode blogge", hvor piger fortæller hvad de havde på idag eller hvor de står og poser foran deres macs, gaaaab! 
  Kalder I jer selv for mode bloggere? Kom dog videre! Heldigvis er sort/hvid blogge ved at gå af mode, pga. at folk synes de er kedelige, kiksede og uinteressant...ovs. 
  Seriøst, jeres blog mangler farver, liv, detaljer, interesse og det vigtigste: udstråling! 
  Kunne ikke være mere ligeglad med jeres gustne tomatmader, hvilke amerikanske tv-serier I ser og at I lavede lektier igår... Ovs. 
  Det her er ikke en modeblog, men en møgblog. Vil I virkelig forsætte med det her? 

  SvarSlet